31. 08. 2010

Subjekty:
Komerční banka

Komerční banka představuje řadu zajímavých novinek v oblasti hypoték doprovázených snížením úrokových sazeb

Významnou změnou je zavedení předčasného splacení části Flexibilní hypotéky. U úvěrů uzavřených po 30. 8. 2010 je dosavadní volitelné navýšení splátky nahrazeno možností uhradit mimořádnou splátku až 20 % z původní výše hypotečního úvěru zdarma. Tuto splátku je možné uhradit vždy po uhrazení 12 měsíčních splátek od uzavření smlouvy.

V rámci aktuálních změn v průběhu září 2010 reaguje Komerční banka také na potřeby klientů, kteří využíjí úvěry na výstavbu. "Čerpat hypotéku bude možné na běžný účet klienta, klient nemusí dokládat faktury a limit pro toto zálohové čerpání je až pět milionů korun," uvedla Monika Truchliková, zástupkyně výkonného ředitele pro marketing a business development Komerční banky.

Produktové inovace jsou doprovázeny akční nabídkou atraktivních úrokových sazeb. V rámci této nabídky se minimální sazba snižuje na 3,95 % p.a. a vztahuje se na hypotéky s tříletou fixací, o kterou požádají klienti v období od 30. 8. 2010 do 30. 9. 2010. Volbou akční nabídky právě u tříleté fixace úrokové sazby vychází KB vstříc potřebám řady klientů, kteří považují tuto dobu fixace za optimální z hlediska aktuální situace na finančních trzích. K podpisu smlouvy v rámci akční nabídky úvěrů musí dojít do 12. listopadu 2010.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu