EUR 25.265

USD 23.663

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.265

USD 23.663

24. 06. 2009

0 komentářů

Poštovní spořitelna sbírá žádosti o státní dotace

 


 

„Žádosti o dotace budeme sbírat nejen ve svých 50 finančních centrech, ale i na více než 600 pobočkách České pošty, konkrétně na poštách se třemi až pěti čtyřlístky,“ upřesňuje Jan Slanina, manažer útvaru Úvěry Poštovní spořitelny. 

K financování záměru klientům poslouží Úvěr na bydlení, který je přímo určený na rekonstrukci
a modernizaci bydlení. V rámci programu Zelená úsporám tento úvěr umožní financování všech opatření (např. zateplení domu, pořízení a instalace kotle na biomasu, atd.). K jeho hlavním výhodám, kromě vynikajícího úročení, patří především možnost předčasného splacení bez poplatku a nízký poplatek za zpracování i vedení úvěrového účtu. Samozřejmostí je i možnost pojistit si úvěr proti neschopnosti splácet. Klienti budou moci využít také široké nabídky hypotečních úvěrů Poštovní spořitelny. „Na červenec jsme o oblasti hypoték připravili pro klienty ještě jednu výhodu – sazbu od 5,09 % p.a. pro hypotéky do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti,“ doplňuje Jan Slanina.

Těm, kteří požádají o dotaci až po realizaci opatření, nabídne Poštovní spořitelna výhodné zhodnocení prostředků z dotace v podobě spořících produktů. K těmto účelům lze využít například Červené konto, které nabízí nadprůměrné úročení v kombinaci s minimálními poplatky, nebo termínované vklady s dobou trvání na dva roky a skvělým ročním fixním úrokem 3 %.

Úvěry na spolufinancování investice jsou připraveny i pro majitele bytových domů. O tyto úvěry lze zažádat na kterémkoliv finančním centru Poštovní spořitelny.

Sběr žádostí samozřejmě probíhá na všech místech i pro ty klienty, kteří si budou opatření financovat pouze z vlastních zdrojů. Od začátku července jsou informace o programu dostupné také na webu Poštovní spořitelny www.postovnisporitelna.cz.

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.