EUR 25.030

USD 22.542

REPO sazba ČNB 4.5 %

Inflace 2.2 %

EUR 25.030

USD 22.542

20. 06. 2023

0 komentářů

Komorní projekt Rezidence Pod Rybníčkem v Praze 6 je dokončen

 

Exkluzivní projekt Rezidence Pod Rybníčkem se dočkal své kolaudace. V klidné městské části Praha-Suchdol vyrostlo 8 elegantních bytů s prémiovými standardy. Ke koupi aktuálně zbývá jen poslední jednotka. Noví majitelé by se měli stěhovat v průběhu léta. Prodej bytů exkluzivně zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Loading



 

Developerský projekt Rezidence Pod Rybníčkem zahrnuje luxusní bytové jednotky o dispozicích od 2+kk po 4+kk s obytnou plochou až 117 m2. Každý byt disponuje balkonem či terasou, dva z nich pak mají prostornou předzahrádku. Součástí jsou kromě parkovacích stání v podzemním podlaží také místnost pro kočárky a kola, technické zázemí, kotelna, úklidová komora a praktické sklepy.

„Poptávka po luxusních nemovitostech ani přes výkyvy na realitním trhu rozhodně neklesá. Moderní jednotky v Rezidenci Pod Rybníčkem si své nové majitele našly rychle. Aktuálně nám k prodeji zbývá poslední byt s obytnou plochou 79 m2, k němuž náleží terasa s předzahrádkou o velikosti 22 m2 a dva balkóny. Lidé totiž stále více touží po klidném bydlení v zeleni, ale přitom v dosahu všech výhod velkoměsta. Právě malebná část Prahy 6 je z tohoto pohledu ideálním místem, jelikož disponuje širokou škálou sociálního, kulturního i sportovního vyžití. Příjemnou atmosféru navíc dotváří okolní rodinné domy a krásná příroda. Přitom se byty nachází pouze deset minut od stanice metra,“ vysvětluje makléřka projektu z realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties Romana Čermáková.

Architektonický návrh třípodlažní budovy, jenž respektuje okolní zástavbu, pochází z pera uznávaného českého architekta Jana Kasla. Interiéry navrhla designérka Olga Smolnikava, která kladla důraz na autenticitu přírodních materiálů a vysoké standardy. V bytech nechybí designové standardy koupelen, dřevěná plovoucí podlaha, dřevohliníková okna s izolačními trojskly či luxusní velkoformátová dlažba. Jednotky jsou také vybaveny podlahovým vytápěním a přípravou na předokenní žaluzie, ty podkrovní pak i klimatizací.

Projekt Rezidence Pod Rybníčkem se nachází v nejstarší části Suchdola v blízkosti přírodních rezervací Údolí Únětického potoka a Tiché údolí. V okolí nechybí veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou školy, lékárny, pošta, knihovna, restaurace a kavárny. Nedaleko se nachází také krytý bazén a stadion v areálu kampusu České zemědělské univerzity, který je přístupný i veřejnosti. Co se týče dopravního spojení, nedaleká autobusová zastávka umožňuje snadnou dostupnost na stanici metra A – Dejvická.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.38 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%

5.52%

5.51%

5.49%

5.42%

5.38%
Historie vývoje

 

 


Související články

Swiss Life Hypoindex září 2024: Pesimistické předpovědi se naplňují

Měřeno Swiss Life Hypoindexem zůstávají úrokové sazby hypoték stále vysoké. Jako čirá utopie se tak jeví předpovědi, že by se na konci letošního roku mohly pohybovat okolo čtyř procent. Za poslední čtyři měsíce klesla průměrná sazba jen o 0,19 procentního bodu. Těžko proto očekávat, že by se za následující čtyři měsíce snížila o 1,38 procentního […]

Text: Milan Vodička

Foto: Swiss Life Select

06. 09. 2024

Bytový dluh v Praze stále narůstá, stát na tom tratí miliardy

Nabídka nových bytů v Praze výrazně zaostává a ceny proto začaly opět růst. A to navzdory tomu, že počet bytů, které investoři v Praze plánují postavit, neustále roste. Podle Central Group jejich počet v metropoli dosahuje již téměř 145 tisíc. Kvůli dlouhodobě nefunkčnímu systému povolování nových staveb se je ale nedaří v dostatečném počtu uvádět na trh.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

05. 09. 2024

Komentář: Pozor na realitní šmejdy!

„Obracíme se na vás jako spolumajitele pozemku číslo XY. Jako přímý zájemce vám nabízíme odkoupení vašeho podílu na předmětné nemovitosti. Platíme ihned, veškeré náležitosti s prodejem a přepisem nemovitosti zařídíme za vás.“ Mail či dopis s podobným obsahem v poslední době přišel snad každému vlastníkovi nemovitosti a často nejen jednou.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

04. 09. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *