EUR 25.135

USD 22.590

REPO sazba ČNB 4.5 %

Inflace 2.2 %

EUR 25.135

USD 22.590

CREDITAS Real Estate zahájila výstavbu nového rezidenčního projektu v Praze Jinonicích

 

Tento týden zahájila společnost CREDITAS Real Estate výstavbu nového bytového domu v pražských Jinonicích. Projekt s názvem Panorama Jinonice nabídne moderní a komfortní bydlení v jedné z nejklidnějších a historicky nejzajímavějších částí Prahy. Vznikne zde 143 bytových jednotek s dispozicemi od 1+kk až po 4+kk a s dostatečným množstvím sklepů a parkovacích stání. Velkou výhodou je také lokalita – dům bude stát v těsné blízkosti stanice metra Nové Butovice.

Loading



 

Projekt Panorama Jinonice nabídne v devíti nadzemních podlaží celkem 143 jednotek s dispozicemi 1+kk až 4+kk. Dokončení výstavby je plánováno na podzim 2026, poté budou byty nabídnuty k prodeji i pronájmu. Většina bytů je doplněna prostornými balkóny nebo lodžiemi, byty v přízemí pak předzahrádkami. Obyvatelé rezidence budou moci navíc využívat společnou terasu se zahradou v šestém nadzemním podlaží, která poskytne jedinečný venkovní prostor pro individuální využití i společenská setkávání, okořeněný nádhernými výhledy do okolní krajiny. Projekt počítá také se třemi komerčními jednotkami v přízemí budovy, které přispějí k pohodlí obyvatel.

CREDITAS Real Estate se v Jinonicích angažuje dlouhodobě. Stojí za výstavbou bytových domů a vila-domů, které se nachází v těsném sousedství zámku a také za renovací samotného Jinonického zámečku, která probíhala dva roky v úzké spolupráci s památkáři a byla dokončena v roce 2023.

„V těsné blízkosti projektu Panorama Jinonice stojí Jinonický zámek, který jsme zrekonstruovali a od loňského roku funguje jako uzavřený rezidenční komplex s více než 50 byty a sedmi komerčními jednotkami. Projekt Panorama Jinonice tak představuje v pořadí již 4. etapu výstavby a navazuje na dlouhodobé plány CREDITAS Real Estate v této lokalitě, kterou považujeme za jedinečnou z hlediska dopravní dostupnosti, vybavenosti a možností sportovního vyžití,“ doplňuje Jiří Vajner, generální ředitel CREDITAS Real Estate.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.38 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%

5.52%

5.51%

5.49%

5.42%

5.38%
Historie vývoje

 

 


Související články

Najmout stavební firmu je stále dražší, příliš neušetříte ani na stavebním materiálu

Nechat si postavit rodinný dům, garáž nebo chatu je rok od roku dražší a tento trend se ne a ne změnit. Jakékoliv odklady zahájení stavby se i drobnému investorovi prodraží až o stovky tisíc korun. Stavitel příliš neušetří ani na stavebním materiálu, jeho ceny se totiž v polovině léta snížily jen neznatelně o 0,1 procenta. Mnohé […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

09. 09. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *