EUR 25.135

USD 22.590

REPO sazba ČNB 4.5 %

Inflace 2.2 %

EUR 25.135

USD 22.590

09. 07. 2024

0 komentářů

Rezidenční projekty Arcus City a Timber Praha jsou dokončeny. UBM pořádá „Dny otevřených dveří“ pro veřejnost

 

UBM Development Czechia připravila speciální akci pro edukaci široké a odborné veřejnosti „Dny otevřených dveří“ v rezidenčních projektech Arcus City a Timber Praha. Jedná se o komentované prohlídky, při kterých je možné si prohlédnout unikátní bytové domy z CLT panelů vybavené moderními technologiemi instalovanými v jednotlivých bytech a domech. Komentované prohlídky probíhají každý pracovní den od pondělí do pátku, začátek je vždy ve 13:00 hod.

Loading



 

Zájemci se setkají u prodejního centra v místě projektu, v ulici Hasilova, Praha – Řeporyje. Bytové domy Timber Praha s ekologickou certifikací BREEAM Excellent a v energetické nejúspornější kategorii A jsou součástí projektu Arcus City. Budoucí majitelé se do nově vzniklé čtvrti nastěhují na podzim 2024. Rezidenční komplex Arcus City nabízí celkem 278 bytových jednotek s dispozicemi 1+kk až 4+kk a pět obchodních jednotek. Ve 150 bytech jsou již nastěhováni jejich obyvatelé a kolaudací budov G,H,I a J,K,L,M v letních měsících 2024 se realizace projektu dokončí. Prodej projektu zajišťuje exkluzivně realitní kancelář Lexxus Norton.

„Projekt Timber Praha představuje v rámci českých poměrů skutečně unikátní projekt. Velký zájem o prohlídku evidujeme ze všech stran, mimo jiné také od českých institucí a společností jako jsou školy, finanční instituce, developeři či politici. Rozhodli jsme se umožnit prohlídku široké veřejnosti a všem potenciálním zájemcům o koupi, kteří si na vlastní oči mohou prohlédnout toto bydlení s dobrou energií,“ říká Alice Slámová marketingová a obchodní ředitelka UBM Development Czechia. „Zájemcům jsme v současné době připravili speciální nabídku dotované hypotéky. Garantujeme úrokovou sazbu po dobu dvou let, na volné jednotky v projektu Timber Praha ve výši 2,89 %, na budovy G,H, I s 2,99 %.“

Moderní bytové domy Timber Praha z CLT panelů obsahují 62 jednotek o dispozicích 1+kk až 4+kk a velikosti od 39 m2 do 110 m2. Ke každé náleží sklep, parkovací stání v podzemních garážích, balkon, terasa nebo předzahrádka. Budova M s 15 jednotkami byla prodána investičnímu fondu. K prodeji je budova L a jednotlivé byty v budově J,K.

Projekt, který společnost realizuje s ekologickou certifikací BREEAM Excellent a energetickým průkazem v nejúspornější kategorii A, se vyznačuje maximálním ohledem na udržitelnost a šetrnost k životnímu prostředí. Domy mají řadu energeticky úsporných prvků, kterými jsou tepelná čerpadla, geotermální vrty či fotovoltaické panely. Okna jsou osazena exteriérovými žaluziemi. V bytech je podlahové vytápění, které v létě chladí a v zimě topí. Systém Smart Home reguluje vytápění a chlazení a měří spotřeby energií. Autobusová linka v centru Arcus City ze zastávky Toufarova zajišťuje přímé spojení se stanicí Stodůlky a Luka. Oficiální zahájení provozu autobusové linky je stanoveno na září 2024.

REKLAMA

Budovy G,H,I se nacházejí ve středu rezidenčního komplexu, ve kterém vzniklo náměstí s relaxační zónou. Bytové domy zahrnují celkem 66 jednotek s dispozicemi 1+kk až 4+kk o velikostech od 39 m2 do 101 m2. Ke každé z nich náleží balkon, terasa nebo předzahrádka, sklep a parkovací stání v podzemní garáži. Byty jsou nadstandardně vybaveny velkoplošnými dřevěnými okny a dřevěnými podlahami. V parteru vznikly retailové jednotky. Budovy realizuje UBM s ekologickou certifikací BREEAM.

V blízkosti přírody a na dosah centra města

Novou čtvrť na pomezí Stodůlek a Řeporyjí charakterizuje klidná rodinná atmosféra, kterou umocňuje krásná příroda v okolí. Současně disponuje veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti se nacházejí školy, školky, supermarkety, restaurace, zdravotnická zařízení pošta a další obchody. V Arcus City bude brzy zprovozněna autobusová zastávka. spojující rezidenční areál se stanicemi metra B – Stodůlky a Luka, což obyvatelům zajistí výborné spojení do centra Prahy (cca 20 min). Na příjemné procházky lze vyrazit do nedalekého Prokopského a Dalejského údolí nebo do bioparku Řepora. V okolí jsou cyklistické stezky i dětská hřiště.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.38 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%

5.52%

5.51%

5.49%

5.42%

5.38%
Historie vývoje

 

 


Související články

Najmout stavební firmu je stále dražší, příliš neušetříte ani na stavebním materiálu

Nechat si postavit rodinný dům, garáž nebo chatu je rok od roku dražší a tento trend se ne a ne změnit. Jakékoliv odklady zahájení stavby se i drobnému investorovi prodraží až o stovky tisíc korun. Stavitel příliš neušetří ani na stavebním materiálu, jeho ceny se totiž v polovině léta snížily jen neznatelně o 0,1 procenta. Mnohé […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

09. 09. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *