EUR 25.080

USD 22.459

REPO sazba ČNB 4.5 %

Inflace 2.2 %

EUR 25.080

USD 22.459

17. 09. 2024

0 komentářů

Generali Česká pojišťovna postavila mobilní informační místa přímo ve vybraných postižených městech

 

Okamžitou reakcí na aktuální povodňovou situaci v Česku je výstavba mobilních informačních míst ve vybraných lokalitách, kde povodeň zatím napáchala ty největší škody. V nich budou specialisté Generali České pojišťovny poskytovat potřebný servis spojený s nahlašováním pojistných událostí. První desítky pojistných události již byly na těchto provizorních místech zaregistrovány.

Loading



 

„Historické zkušenosti s podobně rozsáhlými živelnými událostmi, kde jsme vždy dokázali obstát, hovoří jasně – je třeba se dostat co nejblíže lidem, a tedy i našim klientům. Proto jsme v nejbližším možném termínu vystavěli mobilní kontaktní místa, v nichž budeme v následujících dnech poskytovat poradenství a současně klientkám a klientům reálně pomůžeme s registrací pojistných událostí. Při řešení škod jsme aktivní a v takto složitých podmínkách jdeme klientům co nejvíce vstříc,“ komentuje situace Roman Juráš, generální ředitel a předseda představenstva Generali České pojišťovny.

Největší domácí pojišťovna tak reálně naplňuje svoji strategii být pro klienty spolehlivým celoživotním partnerem.

Aktuálně zejména Morava

Nejvíce pojistných událostí aktuálně hlásí klienti zejména z Moravskoslezského a Olomouckého kraje – aktuálně jejich počet k dnešnímu poledni přesáhl 3500 škod a číslo dále každou hodinou roste. Proto první stánky stojí od dnešního dne v těchto lokalitách:

Mikulovice

lokalita: před obecním úřadem

REKLAMA

provozní doba: denně 8-19 hslužby: hlášení a registrace pojistných událostí, poradenství

Jeseník

lokalita: Masarykovo náměstí

provozní doba: denně 8-19 h

služby: hlášení a registrace pojistných událostí, poradenství
Litovel

lokalita: Kostelní 776/2

REKLAMA

provozní doba: denně 8-19 h

služby: hlášení a registrace pojistných událostí, poradenství

Hanušovice

lokalita: u městského úřadu, Hlavní 92

provozní doba: denně 8-19 h

služby: hlášení a registrace pojistných událostí, poradenství

Kravaře

zprovoznění: od středy 18/9

REKLAMA

lokalita: u městského úřadu Tyršova 3334/5

provozní doba: denně 9-17 h

služby: hlášení a registrace pojistných událostí, poradenství

Stánky budou k dispozici veřejnosti k dispozici během celého dne, jejich provozní doba se bude upravovat podle aktuální situace. „Jsme v kontaktu se zástupci daných měst a obcí a snažíme se využít možných synergií na místě tak, aby vše i ve velmi obtížných podmínkách probíhalo hladce a lidé o naší přítomnosti věděli. Využít chceme jak místní rozhlas, tak také sociální sítě. Na některých místech stále není k dispozici internet pro datové přenosy, obtížná je i dostupnost elektřiny. Všechny tyto situace řešíme operativně a škody jsme schopni registrovat i v tzv. offline režimu,“ vysvětluje Jana Hajdú, ředitelka komunikace Generali České pojišťovny.

Nejširší pobočková síť v Česku

Generali Česká pojišťovna disponuje mezi pojišťovnami nejširší síti poboček a obchodních míst napříč Českou republikou. Klientky a klienti tak mají možnost se s nahlášením škod či radami obrátit na jejich pracovníky i v místech, které jsou povodněmi postiženy.

„Obchodní místa a pobočky v obcích a městech, kde se povodně prohnaly, zprovozňujeme a jsme připraveni je otevřít i v nouzovém režimu tak, abychom umožnili klientkám a klientům využít jejich servisu a poradenství,“ vysvětluje Tomáš Marek, ředitel interní distribuční sítě Generali České pojišťovny.

Před návštěvou pobočky je v tuto chvíli vhodné kontaktovat její pracovníky. Přehledná mapa s možností vyhledávání (s ukázkou kontaktu např. v Litovli) je ZDE.

Nejrychlejším a nejsnazším způsobem zůstává hlášení přes online formulář na specializovaném webu Generali České pojišťovny. Dostupný je non-stop. Škody je možné hlásit rovněž telefonicky na Klientské lince 241 114 114 nebo pomocí mobilní aplikace Moje Generali.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.38 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%

5.52%

5.51%

5.49%

5.42%

5.38%
Historie vývoje

 

 


Související články

Najmout stavební firmu je stále dražší, příliš neušetříte ani na stavebním materiálu

Nechat si postavit rodinný dům, garáž nebo chatu je rok od roku dražší a tento trend se ne a ne změnit. Jakékoliv odklady zahájení stavby se i drobnému investorovi prodraží až o stovky tisíc korun. Stavitel příliš neušetří ani na stavebním materiálu, jeho ceny se totiž v polovině léta snížily jen neznatelně o 0,1 procenta. Mnohé […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

09. 09. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *